VIDEO: Fuego a susținut un recital de excepție, cu prilejul Zilei Pensionarului la Slobozia


Omagiu adus celor vârstnici cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice! Sărbătoarea vârstnicilor a fost instituită în decembrie 1990 de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite. Începând din anul 1998, la data de 1 octombrie această zi este sărbatorită și în România. Primăria Municipiului Slobozia a organizat pentru cei ajunși la senectute un moment cu totul special ca o dovadă a respectului și recunoașterii contribuției semnificative a vârstnicilor la bunăstarea generațiilor trecute și prezente. Pentru ca bucuria acestei sărbători să fie și mai mare, în acest an, autoritățile locale le-au oferit un cadou special: un moment artistic susținut de îndrăgitul interpret Fuego.
Spectacolul a reprezentat un moment bun de petrecere a timpului liber în colectiv și de recreere pentru persoanele vârstnice. În ciuda problemelor pe care le au, acestea au găsit loc de un zâmbet și s-au bucurat de moment.
Autoritățile locale și-au exprimat întregul sprijin pentru identificarea unor soluții de protecție a persoanelor vârstnice care nu trebuie să se simtă excluse social, ci prețuite și respectate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.