VIDEO: Emoții și bucurie la început de an școlar


Au spus adio vacanţei de vară şi, pregătiţi cu ghiozdane, uniforme şi buchete cu flori, elevii s-au îndreptat spre şcoală. Emoţionaţi şi plini de nerăbdare să-şi cunoască sau să-şi revadă profesorii şi colegii, elevii Școlii Gimnaziale ”Sf. Andrei” din Slobozia au aşteptat în curtea şcolii, deschiderea noului an şcolar. Nu mai puţin emoţionaţi au fost profesorii şi părinţii copiilor. Prima zi de școală a debutat cu oficierea unui ceremonial religios și intonarea imnului de stat.
La deschiderea anului școlar a participat și primarul municipiului Slobozia care anul acesta a alocat sume importante din bugetul local pentru lucrări de investiții în unitățile de învățământ.
Prima zi de şcoală va rămâne cu siguranţă o zi de neuitat în special pentru copiii care au păşit pentru prima oară într-o unitate de învăţământ. Este vorba de bobocii claselor întâi care au făcut cunoştinţă cu viaţa de şcolar. Îmbrăcaţi frumos, cu flori în mână şi cu ghiozdanul în spate, micuţii au păşit timid în şcoala unde vor învăţa în următorii ani.
Semestrul întâi se încheie pe data de 1 februarie 2019, iar semestrul al doilea se întinde pe o perioadă cuprinsă între: 11 februarie 2019 – 14 iunie 2019.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.