VIDEO: Elevii de la Școala Gimnazială ”Sf. Andrei”, premiați de Polaris M Holding în cadrul unui concurs de referate pe teme ecologice


Polaris M Holding premiază elevii care susțin protecția mediului prin organizarea unui concurs de referate pe teme de ecologie. Concursul s-a desfășurat la Școala Gimnanzială ”Sf. Andrei” din Slobozia. Competiția, organizată de firma de salubrizare Polaris M Holding a avut ca scop conștientizarea de către populație a necesității ocrotirii naturii şi implicarea copiilor ca participanţi activi în acţiunea de conciliere a omului cu natura. S-au acordat premii simbolice tuturor participanților, iar cele mai bune trei lucrări au primit premiul întâi, doi și trei.
Natura poluată și nepoluată, colectarea selectivă a deșeurilor au fost temele pe care elevii le-au tratat cu seriozitate, convinși că prin mesajele transmise se poate reduce impactul negativ asupra naturii, precum şi promovarea unor atitudini pozitive de ocrotire a mediului înconjurător.
Reprezentanții Polaris M Holding i-au încurajat pe copii să acţioneze în sensul colectării selective şi depozitării controlate a materialelor refolosibile și să-şi dezvolte o conştiinţă ecologică teoretică necesară transpunerii ei în practici ecologice.
Astfel de acțiuni ale Polaris M Holding vor continua și în perioada următoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.