VIDEO: Edilii de odinioară ai Mun. Slobozia, importanți pentru actuala administrație


Experiența și înțelepciunea foștilor edili ai Municipiului Slobozia contează pentru actuala administrație. Ca o dovadă a respectului și a aprecierii rolului pe care l-au avut în conducerea municipiului, foștii primari și viceprimari ai reședinței de județ au fost invitați de primarul Adrian Mocioniu la o întâlnire festivă care se dorește pe viitor o adunare consultativă pentru a identifica soluții la problemele cu care se confrunta municipiul. Primarul Adrian Mocioniu i-a îndemnat să relateze care au fost cele mai importante realizări ale mandatelor fiecăruia și le-a oferit o diplomă pentru merite deosebite în dezvoltarea municipiului Slobozia.
La acest eveniment important a fost invitat și președintele Asociației Municipiilor din România, Robert Negoiță, cel care a pledat pentru implementarea unui cadru legislativ cât mai coerent pentru finalizarea tuturor proiectelor care pot aduce bunăstare comunităților. Pentru implicarea sa în sprijinirea primarilor, Robert Negoiță a primit cheia Mun. Slobozia din partea primarului Mun. Slobozia.
Președintele Consiliului Județean Ialomița l-a felicitat pe primarul Mun. Slobozia pentru inițiativa de a consulta foștii primari și viceprimari. De asemenea, acesta a subliniat că cea mai mare responsabilitate pe care au ca și autorități este binele județului.
La întâlnirea festivă au luat parte și primarul orașului Veles din Republica Macedonia, oraș înfrățit cu Municipiul Slobozia, precum și primarul tinerilor. Schimbul de idei dintre generația trecutului și prezentului nu poate fi decât benefic, în contextul în care cetățenii au nevoie de stabilitate și prosperitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.