VIDEO: Ministrul Sănătății a vizitat Spitalul Orășenesc Țăndărei


Ministrul Sănătății, Florian Bodog s-a aflat în județul Ialomița cu prilejul unei vizite de lucru la Spitalul Orășenesc Țăndărei. Ministrul a vizitat câteva dintre secțiile unității medicale, printre care secția de chirurgie, laboratorul de analize sau secția de psihiatrie, unică la nivel de județ. Conducerea spitalului i-a prezentat aparatura, dar a menționat și câteva dintre problemele cu care se confruntă spitalul și care necesită o reglementare coerentă. Una dintre probleme a fost situația rezidenților. La spitalul din Țăndărei, lucrează 12 rezidenți, iar necesar ar fi ca la finalizarea rezidențiatului, aceștia să rămână pe post.
Finanțarea spitalelor județene, dar și a celor municipale și orășenești reprezintă o prioritate pentru Ministerul Sănătății. De asemenea, achiziționarea aparaturii este necesară pentru intervenții și creșterea calității actului medical. Se caută soluții și pentru extinderea secției de psihiatrie a Spitalului Orășenesc Țăndărei.
Spitalul Orășenesc Țăndărei funcționează cu patru secții și 70 de paturi. Acesta deservește întreaga populație din orașul Țăndărei și din localitățile învecinate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.