VIDEO: Dezbatere regională organizată de USR PLUS Ialomița: ”Nu se pune problema reîntoarcerii la guvernare cu Florin Cîțu premier”


Echipele care candidează la Biroul Naţional al USR PLUS și-au prezentat programele în cadrul unei dezbateri regionale organizate la Amara de USR PLUS Ialomița. USR PLUS a decis organizarea pe data de 2 octombrie a congresului prin care să se desemneze noul președinte al formațiunii politice. Dacian Cioloş a obţinut cele mai multe voturi în cursa pentru alegerea preşedintelui USR PLUS, însă va intra în turul al doilea cu Dan Barna, pentru că nu a întrunit 50% +1 din voturile valabil exprimate. Tot în cadrul congresului, delegații vor alege membrii Biroului Național. Unii dintre candidați au participat la dezbaterea regională organizată de USR PLUS Ialomița și au declarat că obiectivul fundamental al partidului este acela de a deveni principala forță de guvernare în 2024.
Reprezentanții centrali ai partidului au menționat că nu se vor reîntoarce la guvernare cu Florin Cîțu premier și ca atare USR PLUS va rămâne în opoziție.
Congresul pentru desemnarea noii conduceri a USR PLUS va avea loc în data de 2 şi 3 octombrie și se va desfăşura în sistem hibrid, atât fizic, cât şi online.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.