VIDEO: Comuna Miloșești, în plin proces de dezvoltare


Comuna Miloșești, situată la aproximativ 30 de km de reședința de județ, înfloreşte pe zi ce trece, întrucât autorităţile locale se străduiesc să facă noi investiții. Din anul 2020, Dumitru Trifu ocupă funcţia de primar pentru comunitatea din Miloșești. Om de-al locului, s-a implicat prin diversele proiecte în dezvoltarea comunităţii şi în ajutorul cetăţenilor. Autoritățile locale și-au propus să asfalteze mai multe drumuri, au montat totemuri la intrarea și ieșirea din comună și cele două sate componente, au realizat lucrări de modernizare în incinta școlii gimnaziale și totodată se lucrează la realizarea sistemului de canalizare și amenajarea unui parc în centrul localității.
Un proiect important care facilitează accesul fermierilor la exploatațiile agricole pe care le dețin îl reprezintă pietruirea drumului care face legătura între comunele Miloșești și Gheorghe Doja. Este un drum care necesita îmbunătățiri, iar autoritățile locale au găsit sprijin financiar din partea Consiliului Județean Ialomița. Pentru acest drum cu o lungime de 11 km, este depusă și o cerere de finanțare în vederea asfaltării.
În derulare se află și proiectul privind realizarea sistemului de canalizare și construirea unei stații de epurare, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua.
Autorităţile locale vor să construiască un teren de sport cu gazon artificial, iar introducerea gazului metan este un proiect de viitor.
O serie de proiecte de investiţii importante pentru comunitatea locală sunt în curs de implementare la acest moment, iar primarul Dumitru Trifu își dorește ca împreună cu cetățenii să construiască viitorul comunei Miloșești.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.