VIDEO: Compania A&S Internațional 2000 susține elevii de elită

Compania A&S Internațional 2000 susține performanța în educație! Pentru al cincilea an consecutiv, societatea acordă burse de merit elevilor eminenți pentru care școala înseamnă cunoaștere, dar mai ales realizare în viață. Proiectul „Educaţia este singura armă care poate schimba viitorul în bine”, a debutat în municipiul Fetești în anul şcolar 2013-2014. Directorul companiei, Matei Roșu, a ales ca proiectul să se adreseze elevilor de la trei unități școlare din Fetești cu profiluri diferite. Elevii de la clasa de mecanizatori agricoli din cadrul Liceului Tehnologic Anghel Saligny sunt a doua generație de școlari care beneficiază de aceste burse. Anul trecut, doi elevi de la prima clasă de la acest profil au ales, după cei doi ani de studiu, să practice meseria pe care au învatat-o, fiind angajați în cadrul societății.
Elevii claselor a X-a şi a XI-a cu profil matematică – informatică/intensiv engleză de la Liceul Teoretic ”Carol I” din Fetești au demonstrat că pot fi cei mai buni la învățătură, iar eforturile lor au fost recunoscute de către compania A&S Internațional 2000 SRL. Cea mai mare medie pe semestrul întâi a fost 9,94 și a fost obținută de eleva Ferdoschi Elena. Toți copiii au fost felicitați pentru performanțele obținute și au primit burse în valoare de 1000 de lei.
Alți patru elevi de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești au apreciat sprijinul de care beneficiază din partea companiei, iar acest ajutor îi ambiționează să obțină rezultate bune la învățătură și pe al doilea semestru.
Directorul companiei, Matei Roşu a acordat în total 15 burse de merit, în valoare de aproximativ 13.000 de lei. Acesta i-a asigurat pe elevi și cadre didactice că îi va susține și pe viitor, iar celor mai buni li se va garanta un loc de muncă în cadrul societății la finalizarea studiilor. Următoarele burse vor fi acordate la finalul semestrului al doilea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.