VIDEO: Comercianții din piețe cer sprijinul Primăriei Slobozia pentru micșorarea tarifelor de închiriere a spațiilor comerciale


Comercianții care au încheiate contracte de chirie, concesiune cu S.C. Servicii Publice S.R.L, societate subordonată Primăriei municipiului Slobozia au participat la o discuție cu reprezentanții municipalității, în urma unei petiții adresate primăriei. Principalele probleme ridicate de comercianții din piețe, bazar și obor au fost majorarea tarifelor de închiriere, dar și plata retroactivă a utilităților. Primarul Municipiului Slobozia a promis ca va dispune un control la S.C. Servicii Publice S.R.L pentru a stabili dacă modalitatea de recuperare a prejudiciului are un temei legal.
O soluție o reprezintă reducerea tarifului de închiriere pentru a evita un impact negativ asupra activității economice a comercianților, dar numai după ce se va întruni adunarea generală a acționarilor pentru a analiza posibilitățile de micșorare a prețului.
Primarul Municipiului Slobozia a avansat ideea ca activitatea comercianților să treacă din administrarea S.C. Servicii Publice S.R.L în cea a primăriei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.