VIDEO: Carmen Avram – întâlnire cu fermierii din Ialomița


Carmen Avram, candidat al PSD pentru alegerile europarlamentare s-a întâlnit cu fermierii ialomițeni pentru a aflat problemele cu care aceștia se confruntă. Jurnalista Carmen Avram ocupă locul II pe lista PSD și a optat pentru Comisia pentru Agricultură din Parlamentul European. Carmen Avram a afirmat că fermierul român reprezintă o prioritate și că își dorește ca acesta să devină o tagmă puternică. Fermierii din diverse sectoare de activitate și-au spus nemulțumirile. Subvențiile pe care le primesc sunt la nivelul anului 2013, deși efectivul de animale din fermele lor a crescut. De asemenea, producătorii își doresc eliminarea dublului standard și condiții de competiție egale atât pe piața europeană, cât și pe cea românească.
Alte probleme ridicate în cadrul dezbaterii au vizat aplicarea taxei pe pășune, precum și realitatea îngrijorătoare a vânzării terenurilor la prețuri derizorii.
Ialomița are un candidat propriu la alegerile europarlamentare: Cătălin Grigore, vicepreședinte al CJ Ialomița. Acesta a discutat despre importanța asigurării resursei umane în sectorul agricol.
Carmen Avram i-a îndemnat pe fermieri să se asocieze pentru a deveni o forță și le-a promis că se va lupta în Parlamentul European să găsească soluții la problemele lor, astfel încât să nu mai existe discrepanțe între România și celelalte state în privința banilor alocați fermierilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.