VIDEO: Artiști consacrați la Trofeul Tinereții Amara 2016


Pregătirile pentru cea de-a 49-a ediție a Festivalului-concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești ”Trofeul Tinereții” Amara au intrat în linie dreaptă. Timp de două zile, în data de 6 și 7 august, pe scena Grădinii de Vară din orașul stațiune vor răsuna melodii celebre, noutatea festivalului din acest an fiind recitalurile sută la sută live. În concurs s-au înscris 11 concurenți, Ialomița având ca și participant pe un tânăr talentat, Robert Iosifescu. În prima seară a festivalului vor urca pe scenă Luminița Anghel și Connect-R, iar în gala laureaților vor susține recitaluri Gabriel Cotabiță și Ștefan Bănică Jr. Organizatorii au făcut toate aceste precizări în cadrul unei conferințe de presă.
Premiile constau în sume de bani acordate de Primăria Amara și Consiliul Județean Ialomița. Contribuția Consiliului Județean Ialomița este de 186 mii lei, iar a Primăriei de 183 mii lei.
Organizatorii se gândesc deja la ediția cu numărul 50 și la surprizele pe care le vor oferi iubitorilor muzicii ușoare românești.
Trofeul Tinereții este cel mai longeviv concurs de interpretare muzicală, evenimentul desfășurându-se de 49 de ani fără întrerupere. Prețul unui bilet este de 15 lei cu loc și 10 lei fără loc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.