VIDEO: Amplă acțiune de igienizare a orașului, organizată de Primăria Municipiului Slobozia


”Slobozia, un oraș curat! ” este dezideratul autorităților locale care au organizat cea mai amplă acțiune de igienizare de la nivelul reședinței de județ! Primarul Dragoș Soare a luat la pas mai multe zone din oraș și a adunat gunoaiele aruncate la întâmplare, dar a făcut apel către cetățeni pentru a avea mai multă grijă de mediul în care trăiesc. Acestei acțiuni i s-au alăturat aproximativ 400 de participanți, dintre care angajați ai primăriei și reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale.
După o iarnă lungă, orașul nostru are nevoie de o curățenie temeinică, însă unii din cetățeni au înțeles că trebuie să fie responsabili și astfel au curățat și amenajat locul din fața blocului.
Și copiii din cartierul Gării Noi s-au alăturat campaniei de curățenie în zona în care locuiesc. Cu acest prilej, i-au solicitat primarului Dragoș Soare amenajarea unui teren de fotbal în cartier.
Odată cu demararea acțiunii de igienizare, primarul Dragoș Soare a avut posibilitatea de a expune cetățenilor unele dintre proiectele administrative precum: amenajarea de noi locuri de parcare în locul garajelor care ocupă domeniul public sau transformarea centralelor termice dezafectate în alte obiective de investiții.
Astfel de acțiuni de igienizare a orașului vor continua și în perioada următoare. Autoritățile locale vor să tragă un semnal de alarmă, astfel încât cetățenii să conștientizeze și să-și asume responsabilitatea privind impactul pe care acțiunile lor le au asupra naturii și a vieții celorlalți.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.