VIDEO: Bugetul Municipiului Slobozia pe anul 2021: resurse și destinații


Pentru anul 2021, se estimează că bugetul inițial al Municipiului Slobozia va fi în valoare totală de 133.680 mii lei, din care bugetul propriu în sumă de 121.491 mii lei. Autoritățile locale au lansat în dezbatere publică proiectul de buget pentru anul 2021. Banul public va fi cheltuit cu maximă responsabilitate, a precizat primarul Municipiului Slobozia, Dragoș Soare. Municipalitatea trebuie să finalizeze proiectele depuse în cadrul programelor europene și naționale, dar trebuie să suporte și cheltuielile generate de creditele contractate în anii anteriori pentru modernizarea stației de epurare, reabilitarea sistemului de canalizare și reabilitarea Pieței Revoluției.
Slobozia are un buget de dezvoltare de 14 milioane de lei, la care se adaugă sumele rezultate din finanțările europene. Primarul Municipiului Slobozia a prezentat lista investițiilor propuse pentru anul 2021.
Proiectul de buget al Municipiului Slobozia pe anul 2021 urmează să fie supus votului consilierilor locali în cadrul ședinței ordinare din luna aprilie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.