VIDEO: Accident cu peste 15 victime pe Autostrada Bucureşti-Constanţa: simulare ISU


Accident cu victime multiple şi încarcerate pe Autostrada Bucureşti-Constanţa! În accident au fost implicate 6 autovehicule, tamponate în lanț și peste 15 victime, dintre care unele s-au autoevacuat din mașini. Panica a fost cu atât mai mare cu cât pe carosabil s-au observat scurgeri de substanțe lichide. Pe cer survolează un elicopter pentru a prelua persoanele grav rănite. Din fericire, acesta este scenariul unui accident rutier simulat, exerciţiul cu forţe şi mijloace în teren fiind organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” Ialomiţa.
Exercițiul a urmărit modul de acţiune a structurilor de intervenţie pentru limitarea şi înlăturarea urmărilor unor situaţii de urgenţă, precum şi verificarea viabilităţii planului roșu de intervenție şi a planurilor de cooperare cu celelalte structuri implicate în managementul şi gestionarea situaţiilor de urgenţă.
La exerciţiul de simulare a accidentului cu victime multiple au luat parte structuri din cadrul Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, IPJ Ialomiţa, IJJ Ialomiţa sau Poliţiei Autostrăzi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.