Special de 8 Martie: centenară de 103 ani, omagiată de autoritățile județene


În peste un secol de viață, o bunică din comuna Traian a fost omagiată de președintele Consiliului Județean Ialomița într-o zi specială, încărcată de emoție. Tanti Tinca Rusu, așa cum o cunosc toți localnicii, are venerabila vârstă de 103 ani, iar primarul comunei Traian alături de președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru au mers la casa bunicuței în ziua de opt martie pentru a-i face o surpriză. Autoritățile i-au oferit un buchet de flori și un coș cu bunătăți. Încântată de oaspeți, bătrânica le-a împărtășit din experiența sa de viață și le-a mărturisit că cel mai important pentru ea este să fie sănătoasă. A dus o viață echilibrată și acest lucru i-a dat putere sa ajungă la vârsta de 103 ani.
Președintele Consiliului Județean nu le-a uitat nici pe doamnele și domnișoarele din orașul Amara în ziua de 8 Martie. Victor Moraru le-a vizitat la fabrica de confecții din Amara, chiar la locul de muncă, acolo unde le-a oferit tuturor flori, însoţite bineînțeles de tradiţionalul „La mulţi ani!”. A fost o vizită care a reuşit să le însenineze ziua tuturor.
Flori și sincere urări au primit și doamnele de la Primăria Amara. După 16 ani de administrației în cadrul Primăriei Amara, președintele CJ Ialomița a revenit la sediul administrativ unde alături de doamne valoroase din cadrul aparatului de specialitate a reușit să implementeze proiecte de succes pentru întreaga comunitate din Amara. Doamnele au primit cu bucurie gestul executivului județean.
Ziua de 8 Martie este cunoscută în întreaga lume ca sărbătoarea internațională a femeii, o zi în care este celebrată frumusețea, sensibilitatea și spiritul feminin.

1 Comment

  1. Anonim

    9 martie 2017 at 21:07

    Un gest frumos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.