VIDEO: Ziua Femeii, sărbătorită în comuna Sălcioara


Ziua Femeii a fost sărbătorită pentru prima dată în localitatea Sălcioara la inițiativa noii echipe a Primăriei comunei. Femeile din comună s-au simțit respectate și apreciate și au uitat pentru câteva ore de grijile cotidiene datorită unui aniversări deosebite organizate de primarul și viceprimarul localității. Doamnele s-au strâns în căminul cultural și au fost plăcut surprinse cu un spectacol pe cinste, astfel că nu au stat pe gânduri și s-au prins în horă pentru a sărbătorii așa cum se cuvine ziua de 8 Martie. Autoritățile le-au cinstit în semn de recunoștință pentru contribuția pe care o aduc societății și pentru bunătatea, simțul responsabilității de care dau dovadă.
Pe acorduri de muzică populară, doamnele au ieșit la dans și vreme de câteva ore au creat o atmosferă de bună dispoziție și veselie.
Pentru că ziua de 8 martie a fost organizată prima dată de autorități, toate femeile din localitate au adus mulțumiri autorităților locale. Primarul a împărțit flori doamnelor și le-a asigurat ca astfel de evenimente vor mai avea loc.

1 Comment

  1. Georgiana

    9 martie 2017 at 23:32

    Foarte frumos!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.