VIDEO: Șase contracte în sumă de 2,8 milioane de lei, semnate prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița


Proiecte pentru comunitate, finanțate de Consiliul Județean Ialomița! Lansat în urmă cu trei ani, Programul Județean de Dezvoltare Locală a devenit un real succes, unitățile administrativ-teritoriale accesând fonduri pentru proiecte edilitare. Alte șase noi contracte au fost finanțate prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița, cu o valoare de peste 2 milioane 800 de mii de lei. Primăria Alexeni va reabilita și moderniza căminul cultural, Primăria Andrășești a depus proiect pentru achiziționarea unui buldoexcavator necesar serviciului voluntar pentru situații de urgență, Primăria Fetești va implementa proiectul ”Semaforizare intersecții cu strada Călărași”. Comunele Perieți, Rădulești și Sărățeni au depus proiecte pentru amenajarea unui teren multifuncțional, amenajare loc de joacă și lucrări de reabilitare rețea de iluminat public.
Pentru reprezentanții unităților administrativ-teritoriale, fondurile puse la dispoziție de Consiliul Județean Ialomița prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară sunt mai mult decât binevenite.
Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru a menționat că va depune eforturi pentru continuarea acestui program în ciuda contextul generat de epidemia cu noul Coronavirus și a alocărilor infime primite de județul Ialomița prin proiectul de repartizare bugetară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.