Mariana Iancu, manager interimar SJU Slobozia: ”În trei ani, Spitalul de Urgență Slobozia va fi un spital model”

În trei ani, Spitalul Județean de Urgență Slobozia va fi unul model! Afirmația aparține managerului interimar al celei mai mari unități spitalicești din județ. Mariana Iancu a organizat o conferință de presă pentru a prezenta principale activități ale celor 3 luni și jumătate de când se află la conducerea Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Unitatea medicală este bine dotată cu aparatură la acest moment, însă partea abandonată a fost cea hotelieră, aspect care a determinat tot mai mulți pacienți să se adreseze clinicilor particulare.
Obiectivul principal al managerului interimar al Spitalului Județean de Urgență Slobozia este reabilitarea ambulatoriului, a Unității de Primire Urgențe, construirea unui bloc operator în afara spitalului, precum și modernizarea tuturor secțiilor.
Cea mai bună veste este că noi medici au venit la Slobozia pentru a profesa. Un medic specialist oftalmolog și un medic specialist urolog își oferă serviciile pacienților din Ialomița grație deschiderii pe care au întâlnit-o din partea noii echipe manageriale. Mai mult, tinerii medici vor primi și un stimulent în valoare de 2500 de lei.
Secția chirurgie generală se confruntă la acest moment cu un deficit de paturi.
Spitalul Județean de Urgență Slobozia va intra într-o nouă etapă de acreditare. Este nevoie așadar de o diversificare a actului medical și de modernizarea spitalului. Spitalul Județean de Urgență Slobozia este singurul spital din țară care tratează boala Pompe, o afecțiune rară care poate fi letală.

Managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Slobozia a discutat și despre problemele întâmpinate odată cu preluarea mandatului.
Mariana Iancu, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Slobozia a anunțat în cadrul conferinței de presă ca va participa la concursul de ocupare a postului de manager, organizat peste câteva luni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.