APEL UMANITAR! Implică-te și salvează o viață!

apel umanitarCa să fii fericit nu ai nevoie de bani, ai nevoie de o familie iubitoare și de oameni buni în jurul tău, dar ca să te vindeci când suferi de o boală cruntă ai nevoie de mult mai mult, ai nevoie de bani. Și Georgeta Dinu din comuna Giurgeni a fost o soție și o mamă fericită până acum 5 ani când a fost diagnosticată cu neoplasm rectal (cancer la colon) și tot universal său s-a prăbușit. A început lungi și epuizante ședințe de chimioterapie, de radioterapie, tratamente tot mai puternice are au atras după sine efecte secundare din ce în ce mai severe și o avalanșă de termeni medicali prea puțin încurajatori. Deși boala a regresat pentru o perioadă, o nouă lovitură a fost dată de aceeași afecțiune nemiloasă. Georgeta a fost diagnosticată cu metastaze hepatice și s-a înregistrat și o activitate crescută din partea dreaptă a osului sacru care pare că are legătură cu țesutul malign.
Soțul și cei doi băieți i-au fost tot timpul alături, dar nimic nu mai este la fel când te confrunți cu lipsurile financiare atât de necesare în această situație. Loviturile date de viață i-au epuizat din toate punctele de vedere, mai ales financiar, însă toți continuă să lupte, să spere la revenirea la o viață normală, la șansă.
Georgeta Dinu are nevoie de un medicament, STIVARGA, care nu se găsește în România și care costă aproximativ 3.500 – 4.000 de euro/cutie/lună, medicament pe care trebuie să-l urmeze timp de 6 luni.
Orice ajutor financiar contează, orice ajutor înseamnă speranță! Se pot face donații în contul: RO14RNCB0173009507660024 deschis la BCR Țăndărei pe numele Dinu Georgeta sau puteți lua legătura direct cu familia acesteia la nr. de telefon 0728.162.160.

NU UITAȚI: orice ajutor contează!

NU rămâneți indiferenți!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.