VIDEO: Ședința ordinară a Consiliului Județean Ialomița – ian 2016

Consilierii județeni s-au reunit în prima ședință ordinară pe anul 2016. Ordinea de zi a cuprins 16 proiecte de hotărâre, printre care cel privind aprobarea studiilor de fezabilitate și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru modernizarea Drumului Județean 203 E Căzănești-Cocora, a Drumului Județean 213 A, Mărculești-Bucu, proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului general al județului Ialomița pe anul 2016 sau aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al SC Drumuri și Poduri SA Ialomița. Ordinea de zi a fost suplimentată cu alte trei proiecte de hotărâre.
Consilierii județeni au supus dezbaterii și proiectul privind aprobarea repartizării pe bugetele locale ale unităților administrativ-teritoriale din județ a unor sume defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pe anul 2016.
Un alt proiect aprobat de plenul Consiliului Județean Ialomița a vizat trecerea din domeniul privat în domeniul public al județului Ialomița a unor terenuri în suprafață de 3. 305,5299 ha.
Următoarea ședință a Consiliului Județean Ialomița va avea loc la sfârșitul lunii februarie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.