VIDEO: Deputatul Marian Neacșu, condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare

Deputatul Marian Neacșu a fost condamnat definitiv de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție la șase luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiunea de conflict de interese. Deputatul de Ialomița a fost trimis în judecată în anul 2003 pentru că și-a angajat fiica la biroul său parlamentar și a avizat contractul de muncă al acesteia pe perioadă determinată, în baza căruia aceasta a fost remunerată cu 160 de milioane de lei vechi. În cadrul unei conferințe de presă, Marian Neacșu a afirmat că decizia instanței nu este una corectă și foarte dreaptă.
Pentru că este parte a unui proiect economic, politic și administrativ, deputatul Marian Neacșu a afirmat că în continuare îl preocupă soarta județului.
De asemenea, Marian Neacșu a precizat că este singurul parlamentar care a primit patru sancțiuni pentru aceeași faptă.
Decizia judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție dată în cazul deputatului Marian Neacșu, președinte interimar al PSD Ialomița, secretar general al PSD și chestor al Camerei Deputaților, demonstrează că nimeni nu este mai presus de lege, a precizat co-președintele PNL Ialomița, Gheorghe Tinel. Acesta îi cere lui Marian Neacșu demisia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.