VIDEO: Sală multifuncţională culturală, inaugurată de 1 Decembrie la Ţăndărei

Eveniment cu dublă semnificaţie în oraşul Ţăndărei! Comunitatea locală a sărbătorit atât ziua naţională a României, cât şi inaugurarea unei săli multifuncţionale culturale. Obiectivul investiţional se afla pe agenda de lucru a edilului localităţii de mai multă vreme, iar de acum, actul cultural se va desfăşura în cele mai bune condiţii în oraşul Ţăndărei. Lăcaşul de cultură, intitulat ”Luceafărul” va găzdui toate activităţile programate de unităţile de învăţământ, iar autorităţile îşi propun pentru viitor şi construirea unei case de cultură. Aceasta, deoarece resursa culturală reprezintă temelia oricărei comunităţi.
Elevii care s-au afirmat la olimpiadele şcolare şi au obţinut rezultate deosebite au fost premiaţi de autorităţile locale care încurajează învăţământul de performanţă.
Elevii Școlii generale nr.2 Spiru Haret, Liceului Teoretic ”Paul Georgescu” şi preşcolarii grădiniţei cu program prelungit din Ţăndărei au pregătit un moment artistic deosebit cu prilejul zilei naţionale a României. Au intonat poezii şi cântece patriotice, au pus în scenă dansuri populare şi au transmis mesaje de unitate şi stabilitate.
Pe scena sălii multifuncţionale culturale inaugurate de 1 Decembrie a evoluat şi binecunoscuta interpretă de muzică populară, Elisabeta Turcu.
Pentru că tinerii din localitate au un lăcaş de cultură modern unde se pot implica în actul cultural, specialiştii din domeniu se gândesc să pună bazele unei trupe de teatru, să înfiinţeze un cerc de pictură şi chiar să organizeze la sala multifuncţională faza zonală de colinde.
Sala multifuncţională culturală „Luceafărul” din oraşul Ţăndărei reprezintă spaţiul unde vor fi expuse valorile şi întregul act creator al elevilor din localitate şi nu numai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.