PSD Ialomița a votat pentru Liviu Dragnea

ELENA POZA 30000Membrii PSD și-au ales al șaselea președinte al organizației! Liviu Dragnea a fost, de altfel, singurul candidat! Și în Ialomița, membrii partidului s-au mobilizat și au mers la urne. Județul nostru se clasează printre cele în care s-a înregistrat cea mai mare prezență.

Mobilizare generală pentru alegerea liderului

Scrutinul intern pentru alegerea liderului PSD este singurul organizat până acum de partid. La secția de votare nr. 2 a PSD Slobozia, membrii partidului și-au exprimat poziția față de unicul candidat la funcția ELENA POZA 20000de președinte al PSD prin opțiunile DA sau NU. Aceștia au completat și un chestionar în care trebuia să își expună puncte de vedere cu privire la măsurile întreprinse de PSD sau cu referire la aspecte ce vizează administrația publică. Așteptările celor care au votat sunt mari și se axează pe îmbunătățirea condițiilor de trai: ”Am votat pentru noul președinte al PSD. De la noua conducere așteptăm o mărire de salarii, de pensii, crearea unor locuri de muncă, drumuri mai bune, o finanțarea mai mare a sănătății, a educației”, a declarat Ana Munteanu, membru PSD Ialomița.
Unii dintre membrii PSD au accentuat ideea că votul intern de duminică a reprezentat un pas în evoluția partidului. În viziunea lor, cea mai bună măsură luată de PSD a fost reîntregirea salariilor. Prioritatea trebuie să o reprezinte crearea locurilor de muncă: ”Este un început foarte bun în ceea ce privește votul intern în cadrul partidului. Arată o democratizare internă a PSD, primul partid din România care are curaj să facă așa ceva”, a precizat Vasile Olaru, membru PSD Ialomița.
Și la Organizația PSD Țăndărei, membrii de partid și-au exercitat dreptul de vot: ”Au fost prezenți la vot 80% din membrii înscriși în evidențele de partid. Sperăm să atingem 100%”, a afirmat Cristian Roman, liderul PSD Țăndărei.

Din cei 5491 de alegători înregistrați pe liste, 5217 s-au prezentat la urne. 5171 au votat pentru, 34 împotrivă, iar 12 voturi au fost nule. Ialomița se situează printre județele din țară cu cea mai mare prezență la vot.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.