Accident în lanţ după ce o şoferiţă a adormit la volan!

media_142045395634270600Neatenţia unei şoferiţe a băgat în spital mai multe persoane, printre care şi un copil! Acestea au fost rănite în urma unui grav accident produs pe Drumul Naţional 2 A, în afara localităţii Moviliţa! În timp ce o femeie de 37 de ani, din judeţul Buzău, conducea un autoturism din direcţia Bucureşti către Urziceni, se pare că pe fondul adormirii la volan, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact cu două autovehicule conduse din sens opus de doi bărbaţi de 37 şi 65 de ani, ambii din municipiul Bucureşti.
Autoturismul condus de bărbatul de 65 de ani a fost proiectat într-un alt autovehicul condus pe acelaşi sens de mers de un bărbat de 35 de ani, din judeţul Ilfov. Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 37 de ani şi a patru pasageri aflaţi în autoturismul condus de aceasta, persoane cu vârste cuprinse între 3 şi 37 de ani, toate din judeţul Buzău. Totodată conducătorul autoturismului de 65 de ani şi o femeie de 59 de ani aflată în autoturismul acestuia au fost vătămaţi corporal. Cei patru conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.

O persoană şi-a pierdut viaţa într-un alt accident

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat, după ce autoturismul în care se afla a intrat în coliziune cu un autobuz, pe DN2A, pe raza localității Malu. Evenimentul a fost anunțat prin 112 în jurul orei 05:25, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat SMURD de la Secția Urziceni. În momentul sosirii acestora, bărbatul era decedat, pompierii intervenind pentru scoaterea trupului neînsuflețit dintre fiarele contorsionate.

1 Comment

  1. IzabelaZamfir

    21 octombrie 2015 at 22:51

    Uite ca am aflat un text foarte interesant scris intr-o maniera greu de aflat in netul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se trece ora, macar fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.