Ziua Comunei Buești: organizare exemplară și spectacol de excepție


Distracție, voie bună, artiști de excepție și o organizare exemplară … în această atmosferă au sărbătorit locuitorii din Buești cea de-a patra ediție a zilei comunei. În acest an, s-au împlinit 13 ani de când localitatea a revenit la rangul de comună, iar autoritățile locale au menținut o sărbătoare la care au participat tineri și vârstnici. Activităţile cultural-artistice au fost organizate într-o ambianţă însufleţită de prezenţa unor personalităţi de prestigiu din muzică, dans şi alte surprize plăcute. Programul manifestării a fost deschis de copiii de la școala din localitate care au cântat, au dansat și au pus în scenă piese de teatru.
Ansamblul folcloric ”Doina Bărăganului” a readus în prim plan tradițiile prin port și dans, precum și valorificarea tuturor comorilor cântecului popular românesc prin interpreții de valoare.
La un eveniment de asemenea amploare au luat parte și autoritățile județene, precum și reprezentanți ai județului în Parlamentul României. Autoritățile și-au manifestat sprijinul pentru implementarea tuturor proiectelor localității.
Atmosfera a fost ulterior întreținută de interprete de muzică populară celebre.
Cu vocea duioasă și sufletul încărcat de pozitivism și bunătate, părintele Cristian Pomohaci a emoționat și a cucerit întreaga suflare din Buești.
Foarte mulți cetățeni ai comunei plecați de zeci de ani din localitate au revenit acasă cu prilejul zilei comunei. Acest eveniment i-a reunit pe cei tineri cu cei vârstnici și a fost pe placul tuturor.
Petrecerea a adunat și mai mulți oameni din localitate care au sărbătorit prin dans și multă voie bună.
Recitalul Danielei Gyorfi a fost extrem de apreciat de public.
La final, cetățenii au admirat un impresionant foc de artificii.
Autoritățile din comuna Buești au demonstrat că pe lângă a fi buni administratori ai localității, se gândesc întotdeauna la cetățeni. Ziua comunei este un bun prilej pentru a uita de grijile cotidiene, iar la anul, cetățenii vor avea parte de surprize la fel de plăcute.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.