VIDEO: Muzică, distracție pe cinste și foc de artificii la Ziua Comunei Buești


Petrecere de zile mari la Buești! Ediția a cincea a zilei comunei a fost sărbătorită de comunitate cu voie bună, dans și muzică de calitate. Toată ziua micii au sfârâit pe grătarele încinse, în timp ce buna dispoziţie a fost întreţinută de formaţii de dansuri populare şi interpreți de muzică uşoară și populară. Având toate ingredientele necesare pentru o acțiune reușită, evenimentul s-a bucurat de o prezență numeroasă. În deschiderea zilei comunei, copiii de la Școala din Buești au pregătit momente artistice deosebite.
Această sărbătoare a fost ocazia perfectă pentru primarul comunei Buești, de a răsplăti cu diplome pe cei care au adus cinste comunei. Astfel au fost acordate distincții pentru cel mai tânăr și vârstnic cetățean, pentru cuplurile care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie. Surpriza a fost acordarea celor 10 plachete omagiale unor cetățeni gospodari în semn de apreciere a devotamentului lor pentru comunitate.
A cincea ediție a Zilei comunei Buești a avut invitați de seamă, artiști de muzică populară și muzică ușoară precum Mario Buzoianu, Dana Dobre, Laura Olteanu sau Karla Lucuță. Pe scenă au evoluat și artiștii Ansamblului Folcloric ”Doina Bărăganului”.
Cele mai frumoase melodii ale celebrei trupe Azur au fost fredonate de publicul numeros de la Buești.
Spre finalul evenimentului, Cristi Dules a creat o atmosferă incendiară.
Aproape de miezul nopții, petrecăreții au avut parte de un foc de artificii spectaculos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.