VIDEO:Training interjudețean organizat de USR Ialomița


Membrii Uniunii Salvați România Filialele Ialomița și Călărași se perfecționează în domeniul politic! Zeci de reprezentanți ai formațiunii politice au participat la un training în care au primit informații despre specificul administrației publice locale, desfășurarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, extinderea și gestionarea filialelor locale sau funcționarea departamentului financiar.
În acest moment, Filiala Județeană USR Ialomița numără 125 de membrii, iar la nivelul județului Ialomița sunt constituite 10 filiale locale. Reprezentanții USR Ialomița au afirmat în cadrul conferinței de presă ulterioare conferinței interjudețene, că nu vor accepta în rândurile lor membrii ai altor partide care au ocupat funcții de conducere.
La conferința interjudețeană a participat și senatorul USR, Silvia Dinică. Aceasta a discutat despre inițiativele sale legislative care se concentrează pe transparență în cheltuirea banilor publici și îmbunătățirea calității vieții.
Alianța USR-PLUS va demara campania de strângere de semnături pentru candidatul comun la președinție, Dan Barna. Dezideratul este ca în turul doi românii să opteze între Iohannis şi candidatul USR-PLUS.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.