VIDEO: Ziua Femeii, sărbătorită în comuna Buești


Ziua Femeii a fost sărbătorită cu dans, cântec și voie bună în comuna Buești. Conducerea Primăriei a dorit să le ofere o sărbătoare deosebită doamnelor, aşa cum a făcut, în fiecare an. Din prețuire pentru reprezentantele sexului frumos, fie că sunt mame, soții sau fiice, la Buești, ziua de 8 Martie a fost sărbătorită așa cum se cuvine. Doamnele din localitate au dansat cu mult antren, pe acordurile muzicale şi au fost răsfăţate cu preparate alese și alte surprize. Primarul comunei Buești şi-a exprimat bucuria că se află în mijlocul doamnelor și domnișoarelor, la aceasta deosebită sărbătoare.
Soliștii Ansamblului Folcloric ”Doina Bărăganului” au susținut în fața publicului feminin din Buești un moment artistic deosebit.
Un moment mult așteptat a fost tombola organizată de autoritățile locale. Cele peste 100 de femei care au participat la eveniment au primit cadouri consistente care au constat în ustensile de bucătărie sau electrocanice.
Dansul și cântecul le-au delectat câteva ore bune pe femeile din localitate, făcându-le să uite de grijile cotidiene. Indiferent de vârstă, doamnele s-au întrecut la dans.
Femeile din comuna Buești s-au adunat pentru a petrece câteva ore departe de treburile gospodărești. Primarul comunei s-a asigurat ca acestora să nu le lipsească nimic în cele câteva ore petrecute în sala de festivități a localității.
La finalul evenimentului, fiecare doamnă a primit din partea primarului localității o eșarfă și un trandafir. Pentru toate femeile, Ziua de 8 Martie a fost de neuitat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.