VIDEO: Ziua Comunei Valea Ciorii, la a doua ediție


A fost sărbătoare în comuna Valea Ciorii! Autoritățile locale au organizat ediția a doua a zilei comunei. Momente-surpriză, acordarea distincțiilor cetățenilor merituoși, dans, muzică și multă voie bună. Acestea au fost ingredientele unei sărbători reușite. Cetățenii comunei au petrecut, micii au sfărâit pe grătare, berea a curs din belșug, iar toată lumea s-a distrat. Copiii din localitate au deschis evenimentul cu un program artistic deosebit.
Autoritățile locale i-au premiat pe tinerii care au sărbătorit în acest an majoratul. Aceștia au primit diplome, cadouri, felicitări și urări de bine în viața lor de adult. Și elevii cu rezultate deosebite la învățătură au primit din partea edilului localității diplome de excelență.
Cei care și-au sărbătorit ziua de naștere la data organizării zilei comunei au urcat pe scenă pentru a primi cadouri. În cadrul aceleiași manifestări, au fost premiate cuplurile care pe parcursul acestui an au împlinit 50 de ani de căsnicie.
Autoritățile din comuna Valea Ciorii au promis cetățenilor că ziua comunei va avea continuitate. Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului ”Eurocomuna- Dezvoltare comunitară prin măsuri integrate în comuna Valea Ciorii”, prin care se urmărește integrarea pe piața municii a cetățenilor comunei, sprijin educațional pentru copii, acordarea de servicii sociale și medicale vârstnicilor sau finanțarea de 17 afaceri noi.
Petrecerea a continuat până târziu în noapte și s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.