VIDEO: Vali Silica Tudor este noul subprefect al județului Ialomița


Noul subprefect al județului Ialomița este Vali Silica Tudor! Aceasta o înlocuiește pe Tonița Manea, cea care a preluat mandatul de subprefect la sfârșitul anului 2016. Avocat de profesie, fost viceprimar al Municipiului Fetești, Vali Silica Tudor a fost învestită în funcție în prezența reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne, ai reprezentanților administrației publice locale și județene și ai instituțiilor deconcentrate. Vali Silica Tudor a depus jurământul după prezentarea celor două hotărâri de Guvern privind încetarea exercitării cu caracter temporar prin detașare a funcției publice de subprefect de Manea Tonița și hotărârea de guvern prin care Vali Silica Tudor a fost numită de prim-ministrul României în funcție.
Vali Silica Tudor a afirmat că își va respecta întocmai jurământul depus și că cetățeanul va fi în centrul administrației publice.
Noul subprefect al județului Ialomița a primit felicitări și asigurări că va beneficia de tot sprijinul din partea prefectului județului Ialomița și a președintelui Consiliului Județean Ialomița.
Subprefectul are ca atribuții principale exercitarea, în numele prefectului, a conducerii serviciilor publice, precum și atribuții cu privire la conducerea operativă a instituţiei prefectului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.