VIDEO: Atragerea investitorilor, prioritară în comuna Valea Ciorii


Atragerea investitorilor pentru crearea de noi locuri de muncă și dezvoltare economică! Este unul dintre obiectivele principale ale Primăriei Comunei Valea Ciorii, parte a unui proiect finanțat din bani europeni. Reprezentații administrației locale au organizat o întâlnire cu potențialii investitori români și străini, prin care le-au prezentat facilitățile pe care le pot avea dacă vor dezvolta afaceri în comuna Valea Ciorii. Potențialul agricol și proiectele investiționale de modernizarea a infrastructurii de drumuri, apă, canalizare sunt câteva dintre aceste avantaje.
Prin proiectul ”Eurocomună – Dezvoltare comunitară prin măsuri integrate în comuna Valea Ciorii” se dorește identificarea unor posibilități de cooperare internațională între grupurile de acțiune locală care au realizat, la acest moment, alături de Consiliul Județean Ialomița o bună absorbție a fondurilor europene.
Președintele Consiliului Județean Ialomița le-a vorbit potențialilor investitori despre proiectele derulate și măsurile orientate spre atragerea investitorilor.
Prin proiectul european derulat de comuna Valea Ciorii, cetățenii s-au perfecționat în diverse meserii, astfel că la finalul lunii octombrie 2018, 32 de persoane au fost angajate ca urmare a implementării proiectului.
Primăria Comunei Valea Ciorii este interesată să atragă cât mai multe investiții în localitate, însă acest deziderat poate fi atins numai prin implicare, strategii și proiecte viabile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.