VIDEO: Topul firmelor din Ialomița, cel mai important eveniment de business al anului


Cele mai performante societăți din județul Ialomița au fost premiate de conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Ialomița, cu ocazia celei de-a 26-a ediții a Galei ”Topul Firmelor.” Cei ce s-au aflat printre laureații ediției 26 au fost stabiliți conform unei metodologii complexe, aprobată și aplicată unitar. În stabilirea clasamentelor finale, au fost luați în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat. Evoluția firmelor în ultimii cinci ani arată un trend ascendent în privința societăților active. În anul 2018, au fost înregistrate la Administrația Finanțelor Publice un număr de 5431 de societăți active, cele mai multe în domeniul comerț, servicii și agricultură. Cifra de afaceri totală a firmelor active din județul Ialomița a fost de 8 miliarde 55 de milioane 935 de mii 240 de lei.
Gala ”Topul Firmelor” a recunoscut public, și de această dată, meritele celor mai vizionari, puternici și de succes oameni de afaceri ai județului Ialomița. Reprezentanții mediului de afaceri și-au primit trofeele care le atestă eficiența în activitate, în aplauzele tuturor participanților.
Munca în echipă, nevoie de stabilitate și predictibilitate, viziunea, perseverența sunt pași siguri către excelența în afaceri.
Performerii mediului de afaceri ialomițean au fost felicitați și de autoritățile locale și județene.
Într-o atmosferă de sărbătoare, invitatul special al Topului Firmelor, îndrăgitul interpret Aurelian Temișan a creat  un moment deosebit ce a îndemnat la dans și voie bună.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.