VIDEO: Manifestare de excepție cu prilejul Zilei Naționale a României, la Ciochina


Au sărbătorit românește, în spirit patriotic! Autoritățile din comuna Ciochina au pregătit de Ziua Națională a României, o acțiune în care toți locuitorii au fost uniți în cuget și simțiri. La căminul cultural din localitate, îmbrăcat în steaguri tricolore, dar mai ales în bucuria de a fi împreună, participanții au urmărit o slujbă religioasă, precum și discursurile oficialităților. Autoritățile locale au depus și o coroană de flori la monumentul eroilor.
Pentru a serba așa cum se cuvine Ziua Națională a României, autoritățile din comuna Ciochina au pregătit un program artistic deosebit. Cel care a deschis manifestarea a fost interpretul de muzică populară, Ilie Roșu.
Comuna Ciochina are locuitori de cinste, oameni valoroși care s-au remarcat în diverse domenii de activitate. Pentru a-i omagia, autoritățile locale le-au conferit plachete personalităților remarcabile din comună.
La finalul manifestării, autoritățile au oferit locuitorilor tradiționala fasole cu cârnați. Toți cei prezenți au jucat apoi Hora Unirii, simbol al unității românilor de pretutindeni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.