VIDEO: Teren de sport multifuncțional, inaugurat la Fetești


Primăria Municipiului Fetești a inaugurat un nou teren de sport multifuncțional cu gazon sintetic, situat în imediata apropiere a Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară Fetești. Investiția a fost posibilă și datorită cofinanțării primite din partea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița, entitate finanțată de Consiliul Județean Ialomița. Terenul de sport este prevăzut cu nocturnă și permite practicarea mai multor spoturi precum fotbal, baschet, volei, tenis. Astfel, nu numai elevii, ci și ceilalți cetățeni din municipiu pot desfășura activități sportive în cele mai bune condiții, beneficiind de o infrastructură adecvată.
Ghidul de finanțare a Programului Județean de Dezvoltare Locală pe anul 2023 este aproape definitivat, iar unitățile administrative-teritoriale vor beneficia de un sprijin financiar mai mare: UAT-urile care au până în 10 000 de locuitori vor primi 330 000 lei, iar cele cu peste 10 000 de locuitori, vor beneficia de o cofinanțare de 440 000 lei.
Municipiul Fetești se află în plin proces de dezvoltare. Autoritățile locale au semnat proiecte în valoare de peste 100 de milioane de lei numai în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.
Valoarea totală a investiției reprezentate de realizarea terenului de sport multifuncțional la Fetești a fost de aproximativ 550 000 lei. Elevii de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din Fetești, care au obținut rezultate deosebite la olimpiada județean de volei au primit ghiozdane și alte articole sportive din partea autorităților locale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.