VIDEO: Târg caritabil de Crăciun la Valea Măcrișului


Au dăruit bucurie în prag de sărbători! Tinerii din comuna Valea Măcrișului au organizat un Târg al Crăciunului caritabil. Evenimentul ”Ajutoarele lui Moș Crăciun” se află la a doua ediție și este o acțiune cu strângere de fonduri pentru copiii de la Școala Gimnazială din comuna Valea Măcrișului. La târgul de Crăciun au fost prezenți expozanți cu bunătăți tradiționale de la cozonaci, pâine de casă, gogoși până la diverse prăjituri, nuci, covrigi. Atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă a fost redată de figurinele lui Moș Crăciun și alte decorațiuni inedite. Fondurile strânse în urma acestui târg caritabil vor fi utilizate pentru achiziționarea unor cadouri de Crăciun pentru copii și pentru organizarea unei excursii. Acțiunea a fost organizată la inițiativa tânărului Alexandru Bobeș. Oameni cu suflet mare, ajutoarele lui Moș Crăciun și-au făcut un scop din a aduce atmosfera de Crăciun și de a le dărui bucurie copiilor din localitate.
Organizatorii au pregătit un spectacol inedit pentru toții participanți la evenimentul caritabil. Au fost invitați colindători din localitate și de la Școala Gimnaziala Valea Măcrișului, interprete ale școlii de canto Music City, trupa City Dance de la Clubul Copiilor sector 2 București.
Acțiunea organizată la Valea Măcrișului s-a dovedit un real succes. Pe lângă scopul nobil, aceasta poate constitui și un exemplu de bune practici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.