VIDEO: Sute de oameni au participat la Festivalul Clătitelor de la Amara


Zeci de clătite, preparate de gospodine, după rețete alese, spectacol de muzică ușoară și populară … toate au fost la dispoziția celor care au ales ca modalitate de petrecere a timpului liber participarea la cea de-a șasea ediție a Festivalului Clătitelor de la Amara. Primăria și Consiliul Local Amara, organizatorii evenimentului, au pus la cale un festival gândit până în cele mai mici detalii, iar din program nu au lipsit și competițiile sportive: cupa de tenis la dublu masculin, seniori, campionatul de lupte pe plajă sau concursuri de table, șah sau skandenberg. Prima seară a festivalului a debutat cu momentele coregrafice impresionante ale Trupei de dans ”Ritmic” din Amara, coordonată de profesorul Florin Martinescu.
La orice festival al clătitelor, nu putea lipsi un concurs de mâncat … clătite. Tineri și vârstnici au trecut cu brio proba înfulecatului de clătite și au fost premiați de organizatorii festivalului.
Prima seară a festivalului clătitelor a continuat la Grădina de Vară din Amara cu recitalul lui Nadir și al lui Dj Sava și Misha.
A doua seară a festivalului a fost rezervată interpreților din Amara. Grupul de cateheză al Parohiei Sfântul Nicolae din orașul-stațiune au impresionat publicul. Invitatul special al autorităților din Amara a fost președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, cel care a și înmânat diplome tuturor celor care au participat la acest festival.
Pentru prima dată în fața unui public numeros, Kony, un tânăr talentat din Slobozia a susținut împreună cu formația sa primul recital live.
Seara a fost încheiată pe acordurile de muzică populară ale interpretei cântecului moldovenesc, Mihaela Gurău.
Festivalul clătitelor încheie seria evenimentelor dedicate sezonului estival în stațiunea Amara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.