VIDEO: Stadiul proiectelor aflate în derulare la Spitalul Județean de Urgență Slobozia


Modernizarea infrastructurii de sănătate și implicit creșterea calității actului medical reprezintă o prioritate pentru Consiliul Județean Ialomița! Conducerea instituției a prezentat în cadrul unei conferințe de presă stadiul celor 4 proiecte aflate în derulate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Este vorba despre două proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional care presupun modernizarea și extinderea Unității de Primire Urgențe și modernizarea și dotarea Ambulatorului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia. În privința celui din urmă proiect, sunt șanse reale ca acesta să fie finalizat la sfârșitul anului 2022. Celelalte două proiecte sunt finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 și se referă la construirea Blocului Operator și modernizarea incintei clădirii Spitalului Județean de Urgență Slobozia.
În afara de aceste investiții, Consiliul Județean Ialomița va finanța din fonduri proprii alte trei proiecte în valoare de 51 de milioane de lei, care se referă la construirea unei clădiri multifuncționale care să susțină activitatea Spitalului Slobozia, dar și la creșterea gradului de securitate la incendiu.
Spitalul Județean de Urgență Slobozia a semnat contractul ”Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul unității medicale”, finanțat din Programul Operațional Infrastructură Mare. Conducerea spitalului a mulțumit totodată agenților economici din Ialomița care au oferit un sprijin financiar prin sponsorizări și donații pentru susținerea activității medicale în acest context pandemic dificil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.