VIDEO: Soluții optime pentru fermieri – simpozion organizat de SC AGRO OIL SERVICE SRL


Aproximativ 100 de fermieri din judeţul Ialomița și zonele învecinate au participat la un simpozion agricol organizat de SC AGRO OIL SERVICE SRL, împreună cu Maisadour România. În anul 2007, a fost deschisă reprezentanţa din România, Maisadour, cu sediul în municipiul Slobozia. Alături de fermieri au fost prezenţi specialişti în domeniul agricol. În cadrul simpozionului desfăşurat la Slobozia, reprezentații Maisadour din România, au prezentat hibrizi de porumb, floarea-soarelui, lucernă şi rapiţă produşi pe piaţă de firma franţuzească. De asemenea, au mai prezentat tehnologii de cultură, facilităţi de achiziţionare a produselor şi au asigurat garanţii în privinţa producţiei şi a calităţii.
La simpozion a participat și firma Lebosol, specializată în fertilizanți foliari care a prezentat fermierilor produsele inovative pentru o agricultură modernă.
SC AGRO OIL SERVICE SRL este una dintre cele mai importante firme din judeţ și pune la dispoziția fermierilor o gama complexă de produse: pesticide, îngrășăminte chimice, semințe ale unora dintre cele mai renumite companii din ţară şi străinătate în ceea ce priveşte cercetarea agricolă pentru crearea de noi soiuri de mare productivitate. De asemenea, societatea dispune de baze pentru achiziționare cu o capacitate de 70 000 de tone cereale.
Simpozionul s-a încheiat cu o concluzie: agricultura este considerată drept o activitate cu mare potențial în zonă, cu o singură condiție: investiții în calitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.