VIDEO: Ședința ordinară a Consiliului Local Slobozia – martie 2016

Zeci de comercianți din Bazarul Municipal au participat la ședința ordinară a Consiliului Local Slobozia, pentru a-și expune nemulțumirea cu privire la majorarea tarifelor de închiriere a spațiilor de vânzare. Societatea Servicii Publice Slobozia, aflată în subordinea Primăriei, a încheiat contracte cu comercianții, stabilind un cuantum mai mic de închiriere decât cel prevăzut în contract. În urma unui control al Curții de Conturi, s-a descoperit că suma fixată în contract nu a fost respectată, astfel că oamenii trebuie să plătească penalitățile din urmă.
Şedinţa a continuat cu discutarea şi aprobarea celor 13 proiecte de pe ordinea de zi. Printre acestea, s-au numărat proiectul privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Slobozia pentru luna martie, aprobarea plafonului minim al obligaţiilor fiscale restante datorate de către debitorii persoane fizice şi juridice sau aprobarea planului de analiză şi acoperire a riscurilor al municipiului Slobozia.
Consilierul local Mădălin Teculescu a anunţat la sfârşitul şedinţei ordinare că demisionează din Consiliul Local, pe motiv că şi-a mutat domiciliul în comuna Sfântu Gheorghe.
Următoarea şedinţă a Consiliului Local Slobozia va avea loc la sfârşitul lunii aprilie.

1 Comment

  1. Moon

    21 iulie 2016 at 08:41

    Excellent video and wonderful inrfnmatioo. I just want to say that I really enjoyed seeing this video . I am truly inspired. Thanks for the upload. It is giving good information.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.