VIDEO: Ședință la Consiliul Județean Ialomița. Bugetul județului va fi rectificat


Bugetul propriu al Județului Ialomița pentru finanţarea mai multor unităţi administrativ – teritoriale și a instituțiilor publice de sub autoritatea Consiliului Județean Ialomița, pe anul 2018, va fi rectificat. Consiliul Județean Ialomița se reunește, în ședință ordinară, având pe ordinea de zi 11 proiecte de hotărâre inițiate de președintele Victor Moraru. Astfel, plenul va decide asupra proiectelor de hotărâre privind modificarea unor linii bugetare sau repartizării pe bugetele locale ale unităţilor administrativ-teritoriale din județ a unor sume defalcate din unele venituri ale bugetului de stat.
Pe ordinea de zi se află și proiectul privind arendarea unei suprafețe de 307 hectare, teren cu destinație agricolă – categoria de folosință neproductiv, proprietatea privată a județului Ialomița, situat în extravilanul comunei Giurgeni.
Plenul Consiliului Județean Ialomița va mai dezbate și proiectul care propune organizarea unor evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri. Este vorba despre cinstirea veteranilor de război și a unor personalități care au adus o contribuție importantă la dezvoltarea județului.
Ordinea de zi se suplimentează cu proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, pe anul 2018.
Ședinţa ordinară a Consiliului Județean Ialomița va avea loc în data de 28.11.2018, ora 15,00 în sala de şedinţe a Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea” Ialomiţa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.