Programul de 1 DECEMBRIE 2018, la Slobozia

Primăria Slobozia invită cetățenii municipiului sâmbătă, 1 Decembrie, la un program festiv dedicat Zilei Naționale a României și Centenarului Marii Uniri.
Evenimentul va debuta la ora 10.00 în Piața Unirii, pe platoul din fața statuii lui Mihai Viteazul, cu depunerea coroanelor de flori, și va continua la ora 11.00, în Piața Revoluției cu un ceremonial militar, care se va încheia cu defilarea blocurilor de paradă și a tehnicii militare.
La ora 12.00, Primăria Municipiului Slobozia vă invită la spectacolul folcloric ,,ARDEALUL, MOLDOVA ȘI ȚARA ROMÂNEASCĂ”, susținut pe scena din Piața Revoluției de Ansamblul Plăieșii, Margareta Clipa, Nineta Popa, Olguța Berbec, Ansamblul ,,Doina Bărăganului”, Nicoleta Rădinciuc, Nicole Dumitrașcu, Iuliana Gheorghiță și Cristina Frățilă.
Prin Direcția de Asistență Socială, pregătim 4000 de porții cu tradiționala fasole românească, care vor fi distribuite după încheierea paradei militare, în 4 puncte, pentru a evita aglomerația.
De asemenea, vor fi distribuite publicului două mii de fulare tricolore, o mie de cocarde și cinci mii de stegulețe tricolore.

Vă așteptăm!
LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.