VIDEO: Ședința Consiliului Județean Ialomița – octombrie 2018


Consilierii județeni au participat la ședința administrației județene din luna octombrie. Aceștia au discutat 12 proiecte de hotărâre. Modificarea Hotărârii Consiliului Județean Ialomița nr. 139/24.08.2017 privind aprobarea realizării proiectului „Reabilitarea monumentului istoric și de arhitectură Conacul Bolomey” și a cheltuielilor legate de proiect, aprobarea asocierii Judeţului Ialomiţa cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa în vederea finanţării proiectelor în cadrul implementării Programului Judeţean de Dezvoltare Locală Ialomiţa sau modificarea Hotărârii Consiliului Județean Ialomița nr. 141/24.08.2017 privind aprobarea realizării proiectului „Restaurare și conservare Biserica de lemn Sf. Nicolae” și a cheltuielilor legate de proiect, cu modificările ulterioare, au fost câteva din aceste proiecte.
La capitolul ”Diverse” s-au luat în discuția derularea procedurii de achiziție publică pentru contractarea  serviciilor de deszăpezire a drumurilor județene și evoluția pestei porcine africane la nivelul județului.
La finalul ședinței ordinare, președintele Consiliului Județean Ialomița le-a prezentat consilierilor județeni o decizie a Camerei de Conturi privind stabilirea unui prejudiciu ca urmare a încheierii unui contract de concesiune în anul 2004 și prelungit în anul 2013.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.