VIDEO: Se votează contribuția Consiliului Județean la realizarea investiției de extindere și dotare a ambulatoriului Spitalului Orășenesc Țăndărei


În ședința ordinară din această lună, consilierii județeni vor lua în discuție un proiect de hotărâre care propune aprobarea contribuției de 100 de mii de lei a Consiliului Județean Ialomița la realizarea proiectului ”Extinderea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orășenesc Țăndărei”. Proiectul va fi realizat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și are ca scop principal îmbunătățirea serviciilor medicale destinate locuitorilor orașului Țăndărei și localităților învecinate.
Consiliul Județean Ialomița propune pe ordinea de zi a ședinței și proiectele de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului general al judeţului Ialomiţa, pe anul 2018, precum și aprobarea execuţiei bugetului general al judeţului Ialomiţa, la trimestrul I al anului 2018.
Consilierii județeni vor discuta și aproba regulamentele de organizare și funcționare, organigramele şi statele de funcţii ale instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Județean: Muzeul Județean Ialomița, Centrul Judeţean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa. Ședinţa ordinară a Consiliului Județean Ialomița va avea loc în data de 26.04.2018, ora 14.00 în sala de şedinţe a Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.