VIDEO: Revoltă împotriva profesorului de informatică la Școala Gimnazială ”Spiru Haret” Țăndărei


Revoltă și indignare în rândul cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ”Spiru Haret” Țăndărei. Din cauza comportamentului agresiv și neadecvat al profesorului de informatică, frate al directoarei unității școlare, cadrele didactice au refuzat să intre la ore. Profesorul își jignește și amenință colegii, iar atitudinea sa conflictuală se răsfrânge si asupra elevilor. Părinții și cadrele didactice au protestat față de lipsa de reacție a conducerii școlii.
Părinții îi susțin pe profesori. Copiii deja sunt afectați de starea conflictuală din interiorul școlii și de atitudinea profesorului de a îi sancționa nejustificat cu note mici. În aceste condiții, majoritatea părinților au decis să îi transfere la altă școală.
Profesorul se apără și spune că este nevinovat și că nu cunoaște acuzațiile care i se aduc. Directorul unității la rândul său susține că la mijloc este o dorință de a o înlătura de la conducerea școlii.
Pentru că nimeni nu a luat nicio măsură, profesorii au sesizat Ministerul Educației. Aceștia sunt hotărâți să nu mai vină la catedră până nu se va remedia situația.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.