VIDEO: Se modernizează DJ 213 A Mărculești-Bucu


Pe drumul județean DJ 213 A Mărculești-Bucu se află în plină desfășurare lucrări de reabilitare constând în consolidarea patului drumului și ulterior aşternerea de covor asfaltic. Obiectivul privind modernizarea DJ 213 A pe o lungime de aproximativ 6 km este finanțat din sursele Consiliului Județean Ialomița. Lucrările au început în toamna anului trecut și sunt preconizate ca până la sfârșitul acestui an să se finalizeze. Lucrările de îmbunătățire a infrastructurii rutiere pe sectorul vizat sunt realizate de către SC Drumuri și Poduri SA Ialomița. Drumul va putea fi folosit ca rută ocolitoare în situația demarării lucrărilor de reabilitare a podului de la Bora.
Proiectanții au propus soluții pentru tronsonul de drum din zona podului peste râul Ialomița. Pentru că apa a intrat în patul drumului, trebuie să se intervină cu ridicarea unui zid de protecție.
Consiliul Județean Ialomița își propune ca în următorii 3 ani, aproximativ 50 % din lungimea drumurile județene aflate în administrare să fie reabilitate.
Valoarea contractului de execuție a lucrărilor de modernizare a DJ 213 A Mărculești-Bucu este de 6 milioane de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.