VIDEO: Investiții mari în învățământ la Țăndărei, prin PNDL


Unități de învățământ modernizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 la Țăndărei! Fonduri de peste 16 miliarde de lei vechi au fost alocate pentru dotarea Școlii Gimnaziale ”Spiru Haret”, a Liceului Teoretic ”Paul Georgescu” și a Liceului Tehnologic Țăndărei. Autoritățile locale s-au preocupat ca unităţile de învăţământ să fie echipate corespunzător, cu mobilier școlar și dotări didactice moderne. La Școala Gimnazială ”Spiru Haret” au sosit echipamentele pentru dotarea laboratorul de chimie-fizică, precum și a laboratorului de informatică. Laboratorul de chimie nu a mai fost modernizat de peste 15 ani, astfel că mobilierul și ustensilele primite sunt mai mult decât utile procesului instructiv-educativ.
Liceul Teoretic ”Paul Georgescu” Țăndărei se poate mândri cu unul dintre cele mai performante laboratoare de informatică. Elevii lucrează pe calculatoare performante și beneficiază de condiții moderne de studiu.
Proiectele de investiții derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 aduc dezvoltare, susțin autoritățile locale. La Țăndărei, pe vechiul program au fost alocate sume substanțiale și pentru asfaltarea străzilor.
Performanța trebuie susținută, iar modernizarea infrastructurii educaționale reprezintă o prioritate pentru autoritățile din Țăndărei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.