VIDEO: Școală de fotbal pentru juniori la Coșereni


Premieră pentru fotbalul ialomițean! La Coșereni, s-a înființat prima școală de fotbal pentru juniori din mediul rural. La inițiativa unui tânăr licențiat UEFA și a autorităților locale, Școala de Fotbal Viitorul Ialomița a prins contur, iar zeci de copii din localitate s-au înscris deja. Ideea înființării acestei școli a fost urmarea rezultatului deosebit obținut de micii sportivi din Coșereni. Echipa de juniori a câștigat campionatul județean în sezonul competițional 2017-2018, iar autoritățile locale și-au dorit ca toți copii să aibă nu numai condiții bune pentru desfășurarea activității sportive, ci și o școală la care să fie legitimați. Primăria intenționează să construiască un teren de fotbal cu gazon natural pe care îl va pune la dispoziție cu titlu gratuit. la eveniment au luat parte și nume importante ale fotbalului românesc, precum fotbalistul Costel Orac sau fostul portar al Rapidului, Mircea Bornescu.
Atât copiii, cât și părinții s-au arătat extrem de entuziasmați de acest demers. Sportul înseamnă sănătate, iar tot mai mulți părinți sunt convinși că avantajele practicării fotbalului sunt multiple.
Odată cu înființarea acestei școli de fotbal, inițiatorii și-au propus să găsească şi să promoveze talente spre marea performanţă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.