VIDEO: Șantiere deschise pentru modernizarea drumurilor în tot județul


Lucrări avansate de modernizare a drumurilor județene! În ciuda crizei provocate de pandemia cu noul Coronavirus, Consiliul Județean Ialomița își respectă angajamentele de punere în aplicare a programului de reabilitare a infrastructurii rutiere. Lucrările de modernizare a tronsonului DJ203E Căzănești-Cocora sunt în plină desfășurare, procedându-se la turnarea covorului de asfalt. Vorbim despre reabilitatea a aproximativ 7-8 km de drum, proiectul fiind finanțat din bugetul Consiliului Județean Ialomița. Modernizarea acestui drum era imperios necesară, fiind așteptată de mulți ani de locuitorii din zonă.
Consiliul Județean Ialomița are în derulare proiecte mult mai complexe de modernizarea a drumurilor județene, atât cu finanțare europeană, cât și guvernamentală. Cel mai mare proiect finanțat din fonduri europene pe care Consiliul Județean Ialomița l-a avut vreodată presupune reabilitarea și modernizarea a aproximativ 50 km de drum și are o valoare de 26 de milioane de euro.
Prin realizarea acestor proiecte care vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere au fost atrase cele mai multe fonduri europene din ultimii 26 de ani.
Consiliul Județean Ialomița a demarat proiecte de anvergură și în domeniul sănătății sau culturii.
Din totalul celor 507 km de drumuri pe care Consiliul Județean Ialomița le administrează, 230 de km de drumuri sunt la acest moment cu contracte de finanțare sau lucrări semnate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.