VIDEO: Rată de infectare scăzută, peste 2500 de persoane testate gratuit anti-Covid la Slobozia


Testarea și vaccinarea constituie o armă utilă în lupta împotriva Covid-19! Iar programul de testare gratuită inițiat de autoritățile din Slobozia își dovedește eficiența. De la data la care municipalitatea a deschis punctul de testare antigenică rapidă gratuită până în prezent, au fost testate 2538 de persoane, din care 123 de persoane au fost depistate pozitiv. Interesul slobozenilor pentru testarea gratuită se menține, iar cei mai mulți dintre aceștia se testează preventiv și optează pentru vaccinare.
Persoanele care s-au prezentat la punctul de testare rapidă gratuită au considerat mai mult decât benefic acest demers al autorităților de a contribui la scăderea ratei de infectare.
Potrivit ultimelor raportări, la data de 8 decembrie 2021, rata incidenței cumulative a COVID-19 la Slobozia se situa la 0,80 la 1000 de locuitori. Programul de testare antigenică rapidă gratuită ”Slobozia se testează” se va derula până la data de 23 decembrie. Programul punctului de testare gratuită este de luni până vineri între 8:30 și 16:30.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.