VIDEO: PSD a câștigat alegerile în Ialomița


Partidul Social Democrat Ialomița a ieșit învingător la alegerile locale din data de 5 iunie! Adrian Mocioniu a câștigat Primăria Municipiului Slobozia, iar Victor Moraru și echipa PSD s-au aflat, de asemenea, în preferințele electoratului pentru Consiliul Județean Ialomița. Victoria îi responsabilizează pe cei doi, iar scorul foarte bun obținut la nivel de județ este rezultatul experienței, profesionalismului și apropierii de oameni de care a dat dovadă echipa PSD. Adrian Mocioniu a afirmat că victoria sa la nivelul municipiului reședință de județ se datorează maturității cu care slobozenii au votat, iar aceasta îl obligă să transforme Slobozia într-un oraș cu adevărat european.
Partidul Social Democrat Ialomița a pierdut primăriile Vlădeni, Căzănești, Andrășești, Sfântu Gheorghe, Bordușani, dar și-a adjudecat primăriile Reviga și Fetești. Celelalte partide au obținut scoruri modeste: ALDE a reușit să câștige trei primării, iar Partidul Ialomițenilor prin Vasile Olaru a obținut un procent de doar 3,5 %, conform rezultatelor parțiale ale alegerilor.
Cetățenii cu drept de vot s-au prezentat la urne în duminica zilei de cinci iunie cu speranța că noii aleși vor schimba soarta orașului și a locuitorilor săi. În Slobozia, nu au fost semnalate incidente privind modul de desfășurare a votării.
Rezultatele parțiale ale votului din 5 iunie arată că în Ialomița s-au prezentat la urne 53,67% dintre alegătorii cu drept de vot.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.